AFAD'da toplantı: İstanbul'da kar alarmı

İstanbul'da "Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı" gerçekleştirilerek beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi. Toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

DUVAR - İstanbul'da beklenen kar yağışı öncesinde AFAD (İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) Hasdal Yerleşkesi'nde toplantı düzenlendi. Toplantıya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bölge ve il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirlerin ele alındığı toplantı, Vali Yerlikaya'nın açılış konuşması ile başladı.

Haberin Devamı
2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri Süper Lig'de yabancı kuralı değişti: Hangi takımda kaç yabancı var? Emeklilik sisteminde değişiklik geliyor: Yasa kalkacak mı? Gözler TBMM'de: Emeklinin ek zam farkı ne zaman yatacak? İstanbul'da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler Dijital göçebeler 40 milyonu aştı: Hangi ülkeler kabul ediyor?