Afazi teşhisi konulan Bruce Willis evlerini sattı

Afazi teşhisi konan oyuncu Bruce Willis, hastalığının ilerlemesiyle birlikte 65 milyon dolarlık mülklerini sattı.

Abone ol

DUVAR - Geçen hafta afazi rahatsızlığından dolayı oyunculuğu bıraktığı açıklanan oyuncu Bruce Willis, mülklerini sattı. Willis ailesinin bu satışları gerçekleştirmesinin nedenleri ise küçülmeye gitmek, ailece zaman geçirmek ve geleceklerini mali olarak güvence altına almak olduğu belirtildi.

The Mirror'ın aktardığına göre, haber yalnızca son günlerde kamuoyuna açıklanmış olsa da, 67 yaşındaki oyuncunun “bir süredir” hastalığının teşhisinin farkında olduğu ve neredeyse 65 milyon dolarlık mülk sattığı iddia edildi. PageSix yayınladığı raporda, “Bruce Willis'in arkadaşlarının belirttiklerine göre, Willis, mülklerini satarak bir süredir sağlığındaki düşüşe hazırlanıyordu. Oyuncu, ailesiyle birlikte hayata odaklanmak için birkaç yılını yaklaşık 65 milyon dolar değerinde lüks mülk satarak geçirdi" ifadelerine yer verdi.

Haber sitesine konuşan bir kaynak da, "Bruce uzun süredir bu an için hazırlanıyor. Sağlığının bozulduğu ve kazanç gücünün eskisi kadar büyük olmayacağı bir zamanın geleceğinin farkındaydı. Ayrıca, sonunda seyahat etmek için birden fazla mülke ve daireye ihtiyacı olmayacağını ve bunun yerine ailesiyle çevrili güvenli bir ortamda yaşaması gerektiğini de biliyordu. Son yıllarda mülklerinin çoğunu nasıl sattığına bakıldığında, birkaç yıldır küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye hazırlandığı açık" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)