'Ağaçlar Konuşunca' sergisi 30 Ağustos’a kadar uzatıldı

Cendere Sanat Müzesi'ndeki 'Ağaçlar Konuşunca' sergisi 30 Ağustos'a kadar uzatıldı. 

Abone ol

DUVAR - Cendere Sanat Müzesi’nin bahçesinde yer alan 395 yaşındaki çınarın bilgeliğinden ve kentsel müştereklerden ilham alan 'Ağaçlar Konuşunca' sergisi 30 Ağustos 2024 tarihine kadar uzatıldı. Serginin küratörlüğünü Derya Yücel, Ebru Yetişkin, Esra Aliçavuşoğlu ve Marcus Graf üstleniyor.

Çok-disiplinli bir karma sergi olan 'Ağaçlar Konuşunca', birbirinden farklı sesleri, hikayeleri ve kolektif ifade biçimlerini duyabilme ve tanıyabilme yetisini güçlendirmeye yönelik bir çağrı olarak tasarlandı.

Alican Okan, Ardan Özmenoğlu, Ayşegül Karakaş, Azade Köker, Balkan Karışman, Bilal Hakan Karakaya, Burçin Başar ,Cevdet Mehmet Kösemen, Esra Özdoğan, Evren Erol, Gözde İlkin, Ilgın Seymen, İsmail Eğler, Meltem Şahin, Mert Acar, Murat Germen, Nalan Yırtmaç , Sanem Tufan, Seçil Büyükkan, Sinem Dişli, Sokak Otları (Kerem Ozan Bayraktar), Tayfun Erdoğmuş, Uğur Bişirici, Uğur Engin Deniz, Umut Erbaş ve Yusuf Aygeç’in eserlerinin yer aldığı 'Ağaçlar Konuşunca' sergisi 30 Ağustos 2024 tarihine kadar Cendere Sanat Müzesi’nde ziyaret edilebilir.