AHBAP ve Anadolu Efes'ten 1 milyon lira

AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan sanatçı Haluk Levent, bu kez korona virüsünden etkilenen eğlence sektörü çalışanları ve ailelerinin mağduriyetini azaltmak amacıyla Anadolu Efes'le ortak bir kampanya başlattı. Anadolu Efes "Dayanışma Birlikte Güzel" kampanyası için 1 milyon TL bağışladı.  

Abone ol

DUVAR - Kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahiplerine yardım eden sanatçı Haluk Levent, bu kez korona virüsünden etkilenen çalışanların mağduriyetini azaltmak amacıyla bir kampanya başlattı. Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AHBAP-Anadolu Efes işbirliğiyle yeme, içme ve eğlence sektörü çalışanlarına yönelik "Dayanışma Birlikte Güzel"i başlattıklarını ve Anadolu Efes'in 5 bin aileye destek için 1 milyon TL kaynak ayırdığını duyurdu.

Paylaşımında, "Bugünleri birbirimize kenetlenerek en kısa sürede atlatmayı ve tüm paydaşlarımızla sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı diliyoruz" temennisinde bulunan Haluk Levent, kampanyaya destek için yarın başvuru adreslerini duyuracaklarını da belirtti. (HABER MERKEZİ)