Ahmet Nur Çebi: Sergen'in altını ben oymadım

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktör Sergen Yalçın'la ilgili eleştirilere cevap vererek, "Sergen'in altını ben oymadım" dedi.

Abone ol

DUVAR -  Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Sergen Yalçın'ın "Yönetim altımı oydu" açıklamasına da değinen Çebi, "Sergen Yalçın’ın altını ben oymadım, niye oyacağım ki? Kim kupayı almak istemez ki" dedi.

Sergen Yalçın'ın müzedeki son 3 kupayı getiren hoca olduğunu söyleyen Çebi, "Onun zarar görmesini hiçbir zaman istemem. Yarın öbür gün buraya tekrar gelecek, bizim çocuğumuz. Sergen Yalçın’ın istediği transferlerin birçoğunu yaptık. Hocamız da memnundu. 2 kez Beşiktaş’ı düşündüğü için bırakmak istediğini söyledi. İki kez önledim artık üçüncü de kabul etmek istedim. Sergen Yalçın’ın altını ben oymadım, niye oyacağım ki! Kim kupayı almak istemez ki” dedi.

'ERSİN VE RIDVAN'A TEKLİFLER VAR'

Geçen seneki futbol ekonolerinde bir hata olmadığını söyleyen Çebi: "Kaleci Ersin'e, Rıdvan'a talipler var. Can diye bir arkadaşı aldık, çok başarılı gelecek bu arkadaşlarda... Bir yandan da top oynanıyor.  Pjanic, Teixeira ve Batshuayi... Batshuayi, Aboubakar yerine geldi. Aboubakar'la ilgili geçen sene yaşananları hatırlıyorsunuz. Teixeira ve Pjanic de müsaade edin Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımımızda olsun. Talihsizlikler de var. Pandemi döneminde üst üste kovid olmaları, sakatlıklar bizim kontrol edebileceğimiz şeyler değildi. Onlarla yapılan kontratlar 1 yıllık, devam edip etmeme hakkı bizde. Biz geldiğimizde bize böyle bir şans verilmedi, 5 yıllık kontratlar geldi masamıza. Bizden sonra gelecek arkadaş olursa görecektir ki kendisinin elini kolunu bağlayacak ne yüksek ne de uzun vadeli kontratlar olacak. Bunu çok dikkatli bir şekilde yaptık" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)