Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a: 'Şaklabanlık yapanlarla ben olmam'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin pazar günü oynanan derbi için stada giderken Ali Koç hakkında "Şaklabanlık yapanlarla ben olmam, şebek değilim" dediği bir video ortaya çıktı.

Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin taraftarlar ile yaşadığı tartışmada yeni bir video ortaya çıktı. Çebi, bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" demesine üzerine "Evladım, şaklabanlık yapanlarla ben olmam. Ben şebek değilim" cevabını verdi.

Ahmet Nur Çebi'nin pazar günü derbi maçına giderken ortaya çıkan videosunda Beşiktaş taraftarının "Trabzon'a çok taviz verdiniz" sözlerine "Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!" diyerek cevap verdiği anlar kameralara yansımıştı. Çebi, bu cevabının ardından camını kapatarak arabası ile yoluna devam etmişti. Taraftar ise Çebi'ye "Ali Koç kim başkanım, Ali Koç kim! Böyle mi olduk şimdi ha! Ali Koç'cu mu olduk!" diyerek tepki göstermişti.

O anlarda yaşanan diyaloglarla ilgili bir video daha sosyal medyada yer aldı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, bir taraftarın "Ali Koç savunmasın bizi başkanım" sözlerine "Evladım, şaklabanlık yapanlarla ben olmam. Ben şebek değilim" sözleriyle yanıt verdi.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Türk futbolunda zayıf olan rekabet ortamının tamamen ortadan kalkmasına sebebiyet verildiğini savunan Ali Koç, “Herkesin bilip de kimsenin ifade edemediği, esas tehlike son yıllarda TFF ve Türk futbolunun Trabzonspor’un hakimiyetine geçirilme ve bir nevi Trabzonsporlulaştırma çabalarıyla karşı karşıya olduğumuz gerçeğidir. İnşallah Fenerbahçe bu mücadeleyi şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra yalnız vermek durumunda kalmaz. Diğer takımları tutan devlet yetkililerimiz var ancak onların devletin sorumluluğuna ve ağırlığına yakışan, olması gerektiğini gibi tarafsız duruşları Trabzonspor olduğu zaman sergilenmiyor.

Bu davranışlarınızla bu sorumsuzca davranışlarınızla ve çorbada tuzu olan herkese söylüyorum. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimizin FETÖ ile can siperane mücadelesine gölge düşürmüyor musunuz? 2 dakikalık zevk için yazıklar olsun. Sanki Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları milyonlarca yok gibi davranıyorsunuz. Buna dur diyecek kimse yok mu Türkiye’de?" değerlendirmesini yapmıştı. (HABER MERKEZİ)