AK Parti Diyarbakır İl Başkanı: YSP barajı aşmazsa 10 vekil çıkartırız

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Yeşil Sol Parti baraj altında kalırsa 10 vekil çıkartırız” dedi.

Abone ol

DUVAR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, aylık basın toplantısını Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledi. Aydın, 14 Mayıs seçimlerinin tarihin en önemli seçimlerinden biri olduğunu ifade etti. Seçimler Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında geçeceğini belirten Aydın, “14 Mayıs tarihinde seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

Amida Haber'de yer alan habere göre; Aydın şöyle konuştu:

“Diyarbakır seçimlerde molotof ve tablet arasında, Lice’de kurulan mahkemeler ile yapılan hizmetler arasında bir tercih yapacak. Diyarbakır çok açı çekti. Diyarbakır’ı eski günlere çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da önceki yıllarda yapılan seçimlerde AK Parti’nin oy oranın yüzde 40 ile 15 arasında değişkenlik gösterdiğini belirten Aydın, “İnsanlar bu seçimde huzur ve güveni oylayacak. Mevcut vekil sayımız artacak. Yeşil Sol Parti baraj altında kalırsa 10’nun üzerinde vekil çıkaracağız" dedi.

Aydın son olarak şunları söyledi, "Erdoğan dışında Kürtler için mücadele eden bir lider yok. CHP iktidara gelirse Kürtçe kazanımlar güven altında olamaz. CHP kör bıçakla bekliyor” diye konuştu. (KAYNAK)