AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: 'Aileleri ikna' stratejisi yok

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin genç seçmenlerin aileleriyle temasa geçme stratejisi olmadığını söyledi.

Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç seçmenlerin aileleriyle temas kuracağı yönündeki haberlere ilişkin açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "'Aileleri ikna yöntemi' diye bir strateji yok. Olamaz" dedi.

Partilerin Z kuşağına yönelik stratejileri sıkça gündeme gelirken AK Parti'nin de böyle bir çalışma içerisinde olduğu ve ailelerle temasa geçeceği haberleri çıkmıştı. Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinin doğrudan gençlerle iletişim kuran bir parti olduğunu belirterek şunları belirtti:

"AK Parti Gençlik Kollarının 'aileleri ikna yöntemi' diye bir stratejisi yoktur. Olamaz. Haberleri gülerek okuduk. Ama bu bayat siyaset anlayışı ancak 'her CHP’li aileden birisinin HDP’ye oy gelecek' çağrısı yapanların işi olabilir. AK Parti doğrudan gençlerle iletişim kuran, karar mekanizmalarının hepsinde siyasi tarihimiz içerisinde adeta tabuları kırarcasına doğrudan gençleri temsil eden yegane partidir. Girdiği her seçimden zaferle çıkan partimizin 'gençlerle' olan bağını sorgulamak ise adeta büyük bir ironidir. Verilerle konuşmak işlerine gelmiyor tabi... Türkiye’nin gençleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyanın tüm adaletsiz düzenine karşı-duruş göstermeye devam edecek..." (HABER MERKEZİ)