AK Parti seçim bürosuna pompalı tüfekle ateş açıldı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesindeki AK Parti seçim bürosuna pompalı silahla saldırı düzenlendi. Gece saatlerinde yaşanan saldırı sırasında büroda kimsenin olmadığı belirtildi. 

Abone ol

DUVAR - Kırklareli'nin Kavaklı beldesinde, AK Parti'nin seçim bürosuna gece saatlerinde pompalı tüfekle ateş açıldı. Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, "Gençlerimiz geç saate kadar seçim bürosunda duruyordu. İyi ki yaralımız, can kaybımız yok" dedi.

Kavaklı Belediye Başkanı ve AK Parti Kavaklı Belediye Başkanı Adayı Gürel Koşdemir'in seçim bürosuna gece saatlerinde, pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında ofiste kimsenin olmadığı öğrenildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, incelemelerde bulundu.

Saldırıyı kınadıklarını söyleyen Gürel Koşdemir, "Gece saatlerinde bir saldırı olmuş, 3 el pompalı tüfekle ateş edilmiş. Gençlerimiz de geç saate kadar seçim bürosunda duruyordu. İyi ki yaralımız yok, can kaybımız yok ama böyle olmaması lazım. Biz demokrasi içinde bir yarış yapmak istiyoruz. Kim olursa olsun devletimiz yapanları bulacaktır. Her kimse gerekli cezayı almasını istiyoruz"  dedi. (KIRKLARELİ/AA)