AK Parti'den seçim anketi açıklaması: Kılıçdaroğlu'nun yüzde 24 olan oyu 25 olmadı, olmayacak da...

Bülent Turan seçimlerde AK Parti'nin çok büyük bir farkla birinci parti olacağını savunurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anketlerdeki oy oranıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

DUVAR - Önümüzdeki yıl yapılacak seçimler için araştırma şirketlerinin kamuoyuyla paylaştığı seçim anketleri önemli fikirler verirken farklı anketlerden çıkan farklı sonuçlar kimi tartışmalara da yol açıyor. Bu bağlamda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan seçimlerde AK Parti'nin çok büyük bir farkla birinci parti olacağını savunurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anketlerdeki oy oranlarıyla ilgili de dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı
SONAR'dan son anket: CHP'den AK Parti'ye büyük fark Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Akaryakıt fiyatları güncellendi: 13 Ağustos benzin, mazot fiyatları Avrupa liglerinde en çok gol milli o oyuncularda zirve kimin? FourFourTwo en heyecan verici 50 genci sıraladı: Arda Güler ilk 3'te Antalyalı ailenin kabus gibi İstanbul tatili: Şu an parasız kaldık