AK Partili Ünal: Riskler içeriden filizlenebilir

AK Partili Aydın Ünal: AK Parti’nin karşı karşıya kaldığı potansiyel sorun ve risklerin bir kısmı da bizzat AK Parti’nin kendi içinden filizlenebilir.

Abone ol

DUVAR - AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal Yeni Şafak'ta yayınlanan köşe yazısında,  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var" ifadesini değerlendirdi. "2019’a giderken, AK Parti’nin başetmesi gereken potansiyel sorun ve risk alanları belli. 'Metal yorgunluğu', ekonomi, FETÖ ile mücadele, dış politika, AK Partili gibi ya da 'Reisçi' gibi görünenlerin kurdukları tuzaklar, içerden ve dışardan yapılacak saldırılar, algı operasyonları, AK Parti’nin önümüzdeki dönemde aşması gereken potansiyel sorun ve risk alanları" diyen Ünal, sözlerinin devamında, "AK Parti’nin karşı karşıya kaldığı potansiyel sorun ve risklerin bir kısmı da bizzat AK Parti’nin kendi içinden filizlenebilir" dedi.

Aydın Ünal'ın "AK Parti ve gelecek - 1" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümde şöyle dedi:

“Metal yorgunluğu”, ekonomi, FETÖ ile mücadele, dış politika, AK Partili gibi ya da “Reisçi” gibi görünenlerin kurdukları tuzaklar, içerden ve dışardan yapılacak saldırılar, algı operasyonları, AK Parti’nin önümüzdeki dönemde aşması gereken potansiyel sorun ve risk alanları.

AK Parti, başından itibaren kendisiyle yarışan, kendi rekorlarını aşmak için gayret gösteren bir parti oldu.

Dolayısıyla, AK Parti’nin karşı karşıya kaldığı potansiyel sorun ve risklerin bir kısmı da bizzat AK Parti’nin kendi içinden filizlenebilir.

Hata yapma marjımızın çok ama çok daraldığı bir sürece giriyoruz. Asırlardır süre gelen ve asırlarca devam edecek bir hareketin en kritik dönemeçlerinden birindeyiz.

Sorunun farkına geç olmadan varmak, neredeyse o sorunu çözmüş olmak demektir.