Akşener: Sayın Erdoğan’ı saygıyla, nezaketle uğurlayalım

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Meral Akşener, Esenyurt'ta 'umre anneleri' ile bir araya geldi. Akşener, "Sayın Erdoğan, siz patronsunuz işgalci değil" dedi.

Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlere 1 gün kala Esenyurt'ta konuştu. İktidar çevreleri ve Erdoğan tarafından muhalefete yapılan hakaretlerden bahseden Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

Daha önceki seçimlerde siyasetçilerin hizmet üzerinden oy istediğini öne süren Akşener, "Böyle bir dille gidilen seçime şahit olmadım. Önceden hizmet ve çözümler üzerinden seçmenler tercih yapardı. Bu seçimde bizi destekleyenlere 'kitapsız, dinsiz, işgalci' dendi. Bu hakaretler nasıl ediliyor bu seçimin en önemli meselesi bu" diye konuştu.

'SAYIN ERDOĞAN'I SAYGIYLA UĞURLAYALIM'

Erdoğan'ın 3. kez cumhurbaşkanı seçilmesi halinde toplumsal barışın iyice zarar göreceğini ve 5 sene içinde büyük bir öfke birikimi yaşanabileceğini dile getiren Akşener, bu kesimin bir sonraki seçimlerde 'intikam almak' için iktidara gelmek isteyebileceğini söyledi. Akşener, Erdoğan'ı 'nezaketle uğurlama' çağrısı yaptı: "Sayın Erdoğan’ı saygıyla, nezaketle uğurlayalım. Siz patronsunuz işgalci değil." (HABER MERKEZİ)