Aksoy anketi: Cumhur İttifakı yüzde 40'ın altında

Aksoy Araştırma tarafından yapılan 'Türkiye Monitörü’ konulu anketin sonuçlar açıklandı. Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 40'ın altında göründüğü ankette Erdoğan'ın görev onayı yüzde 32.

DUVAR - Aksoy Araştırma tarafından yapılan ‘Türkiye Monitörü’ araştırması sonuçlarına göre; “Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna katılımcıların yüzde 14,3’ü “kararsız olduğunu”, “belirtmek istemediğini” ya da “oy kullanmayı düşünmediğini” söyleyerek yanıt verdi. Araştırma sonuçlarında kararsızlar dağıtıldıktan sonra Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 39,8 olarak gerçekleşti. Millet İttifakı’nın oy oranı ise yüzde 41,1 oldu. Ankette sorulan 'Milletvekilliği seçimini hangi ittifak kazanır?' sorusuna büyük oranda Millet İttifakı yanıtı verildi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler