Ali Koç: Bu kişi polislerle tokalaşarak stattan ayrılmış, elimizde çok kuvvetli bilgiler var

Ali Koç itilerek düşürüldüğü Göztepe maçı için "‘Bizim elimizde çok kuvvetli belgeler ve bilgiler var. Bu işten bıkmış insanlar da var. Bu işe son demek isteyenlerde var" dedi.

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in 2’nci haftasında Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

  Koç açıklamasında "‘Yok efendim, Ali Koç niye inmiş? Ali Koç niye böyle yapmış? Vs. vs’ Yelken Federasyonu Başkanımız burada. Kendisi benimle yan locada oturuyordu. Maçın başından devre arasına kadar her hakem düdüğünde tacize uğradık. Ağır ifadelerle hakaretler yedik. Sesimizi çıkarmadık. Gol attık, tatsızlık olmasın diye sevinmedik" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon markaları zirvede