Altay, Serkan Özbalta'yı istifa kararından vazgeçiremedi

Altay, canlı yayında istifasını açıklayan teknik direktör Özbalta'nın, göreve devam etmesi teklifini reddettiğini duyurdu. Resmi istifanın ardından yeni teknik direktörün açıklanacağı belirtildi.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekibi Altay, Sivasspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan Serkan Özbalta'yı istifa kararından vazgeçiremedi.

Altay'dan yapılan açıklamada, canlı yayında istifasını açıklayan Serkan Özbalta'yla görüşme yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada, “Kendisine devam etmesi yönünde telkinde bulunmamıza rağmen kararından dönmeyeceğini bildirirken, İzmir’e davet teklifimizi de kabul etmedi” ifadelerine yer verildi.

Özbalta'nın resmi olarak istifa etmesinin ardından yeni teknik direktörün duyurulacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Serkan Özbalta’nın resmi istifasının kulübümüze ulaşmasının ardından yeni teknik direktörümüzü en kısa sürede açıklayacağımızı ifade ederiz. Ligin kalan bölümünde İzmir’de oynayacağımız beş maçın çok önemli bir avantaj olduğunun bilinciyle, yeni teknik direktörümüz ile hedefimize ulaşacağımız yönündeki inancımız tamdır.” (HABER MERKEZİ)