61. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kırmızı halısından fotoğraflar

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin kapanış ve ödül töreni, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yarışan filmlerden "Mukadderat"ın ekibinden Nur Sürer, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sürer festivalde çok iyi karşılandıklarını ve filmlerinin beğeni aldığını ifade etti. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin en eski festivallerden biri olduğunu belirten Sürer, "Zaman zaman hatalar olabiliyor. Bir oyuncu olarak bir daha sansür gibi bir şeyle anılmasını istemiyorum Antalya'nın. Değerli bir festival" diye konuştu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten pazartesi uyarısı: Gram altın 85 TL... Aralarında devler de var: Ürünlerinde hile olan zeytinyağı markaları MasterChef'te yeni rekor: Potaya giden son yarışmacı belli oldu Konut kredisi faiz oranları değişti: 1.5 milyon TL'nin geri ödemesi Faiz oranları değişti: 750 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu? Avrupa'nın en iyi takımları: Süper Lig'den bir kulüp ilk 20'de