Altına hücum, borsadan kaçış!

Cuma gününe kadar hızlı bir düşüş gösteren altın fiyatları, Hamas’ın sürpriz saldırılarının ardından başlayan savaş koşullarında yeniden sığınılacak liman oldu. Borsalarda ise panik satışları yaşandı.

SAVAŞ ÇIKTI, ALTINA HÜCUM BAŞLADI
Altın İsrail’in kara operasyonu sinyalini vermesiyle birlikte, neredeyse yedi ayın en büyük artış sürecine girdi. Bir önceki hafta cuma gününe kadar17 Mart’ta sona eren haftadan bu yana, en büyük haftalık yükselişini gerçekleştiren ons altın 1,932.65 dolar seviyesine yükseldi. Gram altın cuma gün 1,725 TL oldu. Bugün sabah 05.00 itibarıyla 1,710 TL seviyelerinde seyrediyordu. Bir hafta önce, cuma gününe kadar hızlı bir düşüş gösteren altın fiyatları, Hamas’ın sürpriz saldırılarının ardından başlayan savaş koşullarında yeniden sığınılacak liman oldu. Ve artış sürebilir, yatırımcılar şu anda İsrail’in yapacağı kara harekatının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekliyor. Bu durumda sert bir yükseliş daha beklemek mümkün. Eğer ki savaş bölge ülkelerine yayılırsa altındaki artış trendinin ucu açık görünüyor.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve