Amasya'daki kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz ve Burak Topçu defnedildi

Amasya'da tiyatro turnesi dönüşü tıra çarpan minibüste hayatını kaybeden Tolga Güleryüz ve Burak Topçu, toprağa verildi.

Abone ol

DUVAR - Amasya'da tiyatro turnesi dönüşü tıra çarpan minibüste hayatını kaybeden Tolga Güleryüz ve Burak Topçu, son yolculuğuna uğurlandı. 

"Baş Belası" adlı tiyatro oyununun oyuncularından Burak Topçu, bugün Beyoğlu'ndaki Emir Efendi Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Topçu'nun cenazesine, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

.

Tolga Güleryüz için de İzmir’in Çiğli ilçesindeki 700. Yıl Osmanlı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Güleryüz'ün cenazesine İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta ve Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Aktürk katıldı. 

Ne olmuştu?

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ve tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı. Kazada Özgür Karataş, yönetmen Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti. Oyuncular Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ile sürücü Aykut Bektaş yaralandı.