İki yıl yoğun bakımda kalan Cihan Andiç: Türkiye'ye barış gelsin

ANKARA- 10 Ekim Katliamı’nın üzerinden altı yıl geçti. Cihan Andiç iki yıl yoğun bakımda kaldı, yaşamasına mucize gözüyle bakılıyordu. Andiç şimdi zorlukla konuşsa da şiir okurken bir an duraksamıyor.

10 Ekim Katliamı’nın üzerinden altı yıl geçti. Katliamda ağır yaralanan, iki yıl yoğun bakımda kalan ve doktorların “hayatta kalması mucize” dediği Cihan Andiç, konuşmaya, şarkı söylemeye ve şiir okumaya başladı.

10 Ekim Katliamı sırasında yaşadıklarını anlatan Andiç, “Yaşamak ve yaşatmak önceliğimiz olmalı. Amacımız olmalı. Amacımız yaşamak ve yaşatmak olmalı. Türkiye barışı hak ediyor. Hak ediyoruz. Türkiye’ye barış gelsin” dedi. (Video-Haber: Serkan Alan)

Sinan Ateş davasında ilk gün: Duruşmada neler yaşandı? Sinan Ateş'in Mekke'de hurma ikram ettiği görüntüler ortaya çıktı Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan: İstanbul'un Kuştepe'ye borcu var Tarihi görüşmeye dakikalar kala CHP önünden canlı yayın Kayyım sonrası Hakkari'de son durum ne? DEM Partili belediyeye kayyım: Hakkari'den son bilgiler