Ankara'da KPSS Genel Tekrar Kampı başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. kez gerçekleştirilen KPSS Genel Tekrar Kampı bugün itibariyle başladı.

Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği ile KPSS Genel Tekrar Kampı programı başladı.  

25-30 Mayıs Genel Kültür-Genel Yetenek, 31 Mayıs- 5 Haziran Eğitim Bilimleri olacak şekilde planlanan eğitim kampına 13 bin aday ön başvuruda bulundu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve toplamda 12 gün sürecek eğitim kampının ilk gününde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da adaylarla buluştu. 

Burada konuşan Yavaş, şu ifadeleri kullandı: 

"Benim Hocam Yayıncılık ve değerli hocalarımızın eşliğinde inşallah güzel bir kurs dönemi geçiririz. Bu yılda 13 bin civarı ön başvuru var, 6 bin 200 asil kayıt yapılmış durumda, inşallah Allah gönlünüze göre versin. Sizler çalışacaksınız ve inşallah istediğiniz yerlere atanacaksınız. Sizler bu kadar çok emek veriyorsunuz ama maalesef günümüz şartlarında hiç KPSS sınavına girmeden atananlar da var onların üzerinde sizlerin hakkı var. Bizler hem sosyal belediyecilik hem öğrenci dostu belediyecilik adına bir nebze bu organizasyonla bir katkımız olsun istedik. Allah’tan diliyorum ki hepiniz başarılı olursunuz ve istediğiniz yerlere atanıp güzel bir gelecek edinirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum, gözlerinizden öpüyorum.”