Ankara’da talih kuşu mesaisi: Güven yok ama insanlar umut bağlıyor

Yılbaşı özel çekilişi için biletler zamlı haliyle satışa çıktı. Bilet standı sahipleri yılbaşına yaklaştıkça biletlerin satılacağı görüşünde olsa da biletlere olan güvenin düştüğüne dikkat çekiyor.

Ogün Akkaya

ANKARA - Yılbaşının gelenek haline gelen alışkanlıklarından biri de Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişini takip etmek. Kasım ayının başından itibaren satışa sunulan biletlere bayiler ve marketlerin yanı sıra internet üzerinden de erişilebiliyor. Geçen yıl Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam bilet 120 TL, yarım bilet 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL’den satılırken bu yıl tam 200 TL, yarım 100 TL, çeyrek bilet ise 50 TL’den alıcılarını bekliyor.

Talih kuşunun satış yolculuğunu görmek için Ankara Kızılay Meydanı etrafında stant açan Milli Piyango satıcılarını dolaştık.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı