Ankara'da 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri düzenlemeye başladı. Etkinlikler, 'Sandalyeni Kap Gel' sloganıyla düzenleniyor.

Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda Açık Hava Sinema Günleri düzenlemeye başladı. 'Sandalyeni Kap Gel' sloganıyla düzenlenen 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'nde Türk sinemasının unutulmaz filmleri vatandaşlarla buluşuyor.

ANKA'nın haberine göre, 'Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri' etkinliğinde ilk olarak Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen’in yanı sıra Türk Sineması’nın sevilen pek çok oyuncusunu bir araya getiren Neşeli Günler filmi izleyiciyle buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Haluk Erdemir, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak Atatürk’ün bize miras bıraktığı bu anlamlı alanda 1980’li yıllarda televizyonun hayatımıza girmesiyle geri plana itilen bu açık hava sinema kültürünü yeniden yaşatmak ve Ankaralılarla güzel, keyifli vakit geçirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bütün Ankaralıları etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

(HABER MERKEZİ)