Anket: En beğenilen siyasetçi kim?

Asal Araştırma, 'en beğenilen siyasetçi' anketini açıkladı. Ankete göre 'en beğenilen siyasetçi' sıralamasında Erdoğan birinci olurken Ahmet Davutoğlu ise son sırada yer aldı.

DUVAR - Asal Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, 14-25 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Aydın, Manisa, Bursa, Kocaeli, Ankara, Konya, Antalya, Adana, Hatay, Kırıkkale, Kayseri, Zonguldak, Kastamonu, Samsun, Trabzon, Erzurum, Ağrı, Malatya, Van, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin dahil 26 ilde 2 bin 520 kişiyle telefon yöntemiyle yaptığı anket çalışmasında seçmene, "Türkiye'de en beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" açık uçlu sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı
Anket: İşte muhalefetin 10 'etkili' milletvekili Oranlar güncellendi: 500 bin TL'nin getirisi ne kadar? Son anket: Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı? Mevduat faizlerinde son durum: İşte 50 bin TL'nin getirisi İstanbul'da konut bulmak zorlaştı: Kiralık ev en çok hangi ilçede var? Çarşamba gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG