Anket: Koronada en başarılı başkan İmamoğlu

Korona virüsü döneminde en başarılı belediye başkanlarını araştıran SONAR Araştırma, anket çalışmasını yayınladı. Çalışma kapsamında 20 büyükşehir belediye başkanı ve İstanbul’daki ilçe belediye başkanları sorgulandı. SONAR, araştırmayla ilgili “alınan yanıtların, vatandaşların Koronavirüs dönemi hizmetleriyle ilgili görüşlerinin yanı sıra, kendi belediye başkanlarıyla ilgili genel imajlarını da içerdiği gözlenmiştir” bilgisini verdi.

DUVAR - Korona virüsü döneminde en başarılı belediye başkanlarını araştıran SONAR Araştırma, anket çalışmasını yayınladı. Çalışma kapsamında 20 büyükşehir belediye başkanı ve İstanbul’daki ilçe belediye başkanları sorgulandı. SONAR, araştırmayla ilgili “alınan yanıtların, vatandaşların Koronavirüs dönemi hizmetleriyle ilgili görüşlerinin yanı sıra, kendi belediye başkanlarıyla ilgili genel imajlarını da içerdiği gözlenmiştir” bilgisini verdi.

Haberin Devamı
Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler