Anket sonucu: En fazla taraftar Galatasaray'ın

Araştırma şirketi Areda Survey'in yaptığı araştırmada, Türkiye'de her üç kişiden birinin Galatasaray'ı tuttuğu ve en fazla taraftarı olan kulübün sarı-kırmızılılar olduğu belirlendi. Birçok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe ise transferde en başarılı kulüp oldu.

DUVAR - Araştırma şirketi Areda Survey tarafından yapılan en fazla taraftarı olan futbol kulübü, takımlarının transfer politikaları, hakemlere güven gibi konuları içeren araştırmanın sonuçları yayımlandı. Türkiye'deki 81 kentte, 18 yaş üstü 7 bin 500 kişiyle yapılan araştırmada her üç kişiden birinin Galatasaray'a gönül verdiği ve sarı-kırmızılıların ülke çapında en fazla taraftarı olan kulüp olduğu belirlendi.

Haberin Devamı
İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti Çarşamba günü akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Faiz oranları değişti: 1 milyon TL'nin getirisi güncellendi BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler