Süper Lig anketi: Şampiyonluk adaylarında ilk iki sıra Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin

Ligler başlarken yapılan ankette en büyük şampiyon adayları Beşiktaş ile Fenerbahçe çıktı. Galatasaraylı Mustafa Mohammed en büyük gol kralı adayı gösterildi.

DUVAR - NG Araştırma, 30 Temmuz – 9 Ağustos 2021 tarihleri arasında Türkiye genelinde, 15 yaş üzeri farklı sosyo-ekonomik gruplardan 1848 kişinin katılımı ile online araştırma yöntemiyle gerçekleşti. Araştırmaya katılan taraftarların dağılımı incelendiğinde ‘3 Büyükler’ olarak adlandırılan İstanbul takımlarının taraftarları, katılımcıların oldukça büyük bir kısmını oluşturuyor. Katılımcıların %36'sı Galatasaray’lı, %31’i ise Fenerbahçe’li ve %21'i Beşiktaş’lı. Trabzonsporlular ise ankete yüzde 3 katılım gösterdi.

Haberin Devamı
Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Uygulama başladı: 2 milyon TL'ye kadar ucuz faizli kredi Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve