Festival krizi büyüdü: ‘Kaleiçi Old Town’ yeniden planlanacak

Altın Portakal'la çakıştığı için 15 gün ertelenen Kaleiçi Old Town Festivali bu kez de Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına takıldı. Muratpaşa Belediyesi festival adreslerini yeniden planlayacak.

ANTALYA – Antalya’da her yıl festivallerle geçen ekim ayının etkinlik takvimi, bu yıl Büyükşehir ve Muratpaşa belediyelerini karşı karşıya getirdi. Altın Portakal Film Festivali ile çakıştığı için Kaleiçi Old Town Festivali’nin tarihini erteleyen Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim haftasına yer talebine de Büyükşehir’den olumsuz yanıt alınca yaşanan anlaşmazlık, belediyelerin yazışma trafiğine yansıdı. Çözüm sağlanamayınca Muratpaşa, festival programı için belirlenen adresleri yeniden planlama kararı aldı. 

Haberin Devamı
ÖTV tutarları değişti: Rakı, şarap ve biraya zam Cem Küçük'ten en düşük emekli maaş zammı kulisi: En karanlık dönem Uzmanı tek tek hesapladı: Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda Dünyanın en değerli 100 kadrosu belli oldu: Süper Lig'den 3 takım var Havalimanlarında yeni dönem: Uçağa binmenin yeni kuralları yasalaştı