Antalya ÇYDD üyesi öğrencilerden Gençlik Kampı'na ziyaret

Antalya ÇYDD üyesi öğrenciler, ziyaret ettikleri Gençlik Kampı'nda 3 gün boyunca farklı seminerler ve atölyelere katıldı.

Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi’ne üye öğrencileri misafir etti.

ÇYDD üyesi öğrenciler, 3 gün boyunca, “Etkili İletişim Teknikleri ve Beden Dili”, “Atatürkçü Düşünce Sistemiyle 21. Yüzyılı Okumak” ve “Yurtdışı ve Antalya Fırsatları Gençlik Bilgilendirmesi” başlıklı seminerlere katıldı.

Aynı zamanda "Fotoğrafçılık", "İşaret Dili" ve "Toplumsal Fırsat Eşitliği" atölyelerine katılan öğrenciler, takım oyunları, bilgi yarışmaları, hayvanat bahçesi gezisi ve kamp ateşi sohbetleriyle de keyifli saatler geçirdi.

Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Ezgi Kuluğ, keyifli bir kamp süreci geçirdiklerini belirterek, “Burada yeni arkadaşlıklar da edinmiş olduk. Arkadaşlarımızla kaynaştık, fikir paylaşımlarında bulunduk. Kamp alanını da çok beğendik, geniş, yeşilliklerle dolu, birçok etkinlik alanı olan çok güzel bir yer burası. Kullanabileceğimiz birçok alan var. Gençler için çok güzel düşünülmüş bir yer burası. Tüm gençler bu yeri tecrübe etmeli” ifadelerini kullandı.