Antalya Valisi'nin eleştiriye yanıtı: Yumurta kafa

'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yetim Aile Programı' yardımının 550 TL’den, 650 TL’ye çıkarıldığını duyuran Antalya Valisi Münir Karaloğlu, altına yorum yapan twitter kullanıcısına şu ifadeyle yanıt verdi: "Seni kimliksiz yumurta kafa."

Abone ol

DUVAR - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, valiliğin resmi twitter hesabından yaptığı bir paylaşıma eleştirel yorumlar yazan vatandaşa hakaretle karşılık verdi.

Karaloğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen “Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yetim Aile Programı” yardımının 550 TL’den, 650 TL’ye çıkarıldığını duyurdu ve vatandaşlar adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a teşekkür etti.

'VATANDAŞIN ÇENESİNİ KAPATMAK İÇİN'

Valinin paylaşımının altına yorumu yapan bir kullanıcı ise, “Beğendik Twitti, maşallah çok yapmışlar. Bu rakamlar karın doyurmak için değil, vatandaşın çenesini kapatmak içindir. Yazık, şu mazlum, koyun gibi milletin duasını almayı bilmiyorsunuz. Ama mahşer günü var, mahşer” diye yazdı. Yoruma kızan Karaloğlu “Seni kimliksiz yumurta kafa” diye yanıt yazdı.