Antalya'ya en çok turist gönderen 3 ülke

Antalya, ilk altı ayda 6,2 milyon turist ağırlayarak büyük başarı elde etti. Yıl sonunda 18 milyon ziyaretçi hedefleniyor. Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası rezervasyon akışı bekleniyor.

DUVAR - 1 Ocak-30 Haziran döneminde 6 milyon 200 bin yabancı turistin geldiği Antalya'ya, en fazla turist gönderen ülke 1 milyon 450 bin misafirle Rusya oldu. Almanya 1 milyon 325 bin turistle ikinci, 650 bin tatilci gönderen İngiltere ise üçüncü sırada yer aldı. Polonya'dan da 460 bin turist geldi. Romanya'ya sağlanan vize muafiyeti bu ülkeden gelen turist sayısına pozitif yansıdı. Mayıs ayının sonunda yapılan çalışmayla geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artış sağlanarak 90 bin Rumen kentte tatil yaptı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler