Antep'teki otobüs kazası duruşmasında sanık 'yolda sıvı vardı' dedi

Antep-Nizip karayolunda 20 Ağustos'ta meydana gelen kazayla ilgili görülen duruşmada otobüs şoförü Abdulkadir Memiş, yolda yağ olduğunu öne sürerken tanık olarak dinlenen polisler bunu yalanladı.

DUVAR - Antep-Nizip karayolunun 20'inci kilometresinde 20 Ağustos'ta meydana gelen otobüs kazasında 16 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili görülen davanın duruşması için sanık olarak yargılanan otobüs şoförü Abdulkadir Memiş, hakim karşısına çıktı.

Nizip Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Memiş, yolda yağ benzeri bir sıvı olduğu için hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Ancak tanık olarak dinlenen polisler, olay yerine gittiklerinde söz konusu sıvının olmadığını belirtti. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?