Apartmanda yangın: 3'ü ağır 4 yaralı

Zeytinburnu'nda bir apartmanda çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 kişi aşağıya atladı. Çevredekilerin battaniye açarak kurtarmaya çalıştığı 3 kişi ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde saat 01.45 sıralarında bir apartmanda yangın çıktı. 4 katlı binanın en üst katındaki daireden alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiyeye haber verdi. 

BETON ZEMİNE DÜŞTÜLER

Alevler kısa sürede tüm katı sararken, itfaiye ekipleri alevlere iki koldan da müdahale etti. Bu sırada dairede mahsur kalan biri kadın 3 kişi, alevlerden kurtulmak için sokaktakilerin açtığı battaniyelerin üstüne atladı. Ancak beton zemine düşen Muzaffer K, Hasan B. ve Umi D. ağır yaralandı. Sağlık ekipleri de alevlerin arasından atlayan 3 kişiye ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucu dairede çıkan yangın söndürüldü. Yangın sonrası dairede hasar meydana geldi. (İSTANBUL-DHA/AA)