'Araç kapılarına dokunma bağımlısı'na 5 yıl araçlara dokunmama cezası

İngiltere'de bir kişi, 'araç kapılarını ellediği' ihbarları üzerine gözaltına alınarak 5 yıl boyunca 'araçlara dokunmama' cezasına çarptırıldı. Avukatı, müvekkilinin buna 'bağımlı' olduğunu söyledi.

Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin Peterborough kentinde 'otomobil kapılarını ellediği' yönündeki ihbarlar üzerine gözaltına alınan bir kişiye 5 yıl boyunca 'araçlara dokunmama' cezası verildi.

The Independent'ın haberine göre, 44 yaşındaki Paul Priestley, hakkındaki ihbarlar üzerine 27 Mart'ta Peterborough'da gözaltına alındı. Güvenlik kameralarında araçların kapılarına ve kapı kollarına dokunduğu görülen Priestley'nin avukatı müvekkilinin hırsızlık yapma amacı taşımadığını, araçların kapı kollarına dokunmaya 'bağımlı' olduğunu söyledi. 

5 YIL ÖNCE AYNI SUÇTAN AYNI CEZAYI ALMIŞTI

Priestley, 2018 yılında da 'sahipsiz araçlara 5 yıl boyunca dokunmama ve girmeme' cezasına çarptırılmıştı. Söz konusu süre sona erdikten sonra Priestley tekrar aynı eylemde bulundu. Bunun üzerine Priestley'e yeniden 5 yıl boyunca araç kapılarına dokunmama yasağı verildi.

Priestley daha önce de bir motorlu araca girmeye çalıştığını ve kamuya açık bir alanda esrar ve bıçak bulundurduğunu kabul ederek 9 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. (DIŞ HABERLER)