Araştırma: İstanbul’da taksi hizmetinden memnun olmayanların oranı yüzde 77

KONDA'nın araştırmasına göre İstanbul’daki katılımcıların yüzde 77'si, taksi hizmetinden memnun olmadığını belirtti. Her 10 kişiden 9'u taksi hizmetleri için yeni düzenleme gerektiğini söyledi.

DUVAR - Araştırma firması KONDA, Türkiye ve İstanbul’daki taksilere yönelik bir araştırma gerçekleştirdi. 2 bin 260 kişiyle görüşülerek yapılan çalışmaya göre, katılımcıların yüzde 38’i (yaklaşık 5 milyon kişi) taksi kullanıyor. Taksi ücretlerinin pahalılığı, fiyatların önceden belli olmaması ve güvenliğe yönelik endişeler İstanbulluların taksi kullanmama sebeplerinin başında geliyor. İstanbul'da her 5 kişiden 4’ü taksi hizmetinin iyileştirilmesi için daha fazla taksiye ihtiyaç olduğunu belirtiyor.  

Haberin Devamı
Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk olan oyuncular 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon markaları zirvede 2025 yılı emekli zammı şekilleniyor: İşte masadaki rakamlar Uzman isim yanıtladı: Ev, araba ne zaman alınır?