Asansörde mahsur kalan iki çocuktan biri kurtarıldı, Beren boşluğa düşüp öldü

Ankara'da iki çocuğun bindiği asansör 5 ve 6. kat arasında durdu. Kapıyı 5. kattan açan itfaiye ekibi çocuklardan birini kurtarırken 13 yaşındaki Beren Su Bolat, boşluğa düşerek hayatını kaybetti.

Abone ol

DUVAR - Ankara'da arkadaşıyla birlikte bindiği asansörde kalan 13 yaşındaki Beren Su Bolat, asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

DHA'nın aktardığına göre olay, Bolat'ın ailesiyle birlikte misafirliğe gittiği Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki apartmanda meydana geldi.

Bolat ve arkadaşı, 5 ve 6'ncı katlar arasında duran asansörde mahsur kaldı. Yakınları, çocukları kurtaramayınca polis ve itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, çocuklardan birini kurtarırken, Beren Su Bolat bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Bolat'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

'ELLERİNDEN Mİ KAÇIRIYORLAR, TUTAMIYORLAR MI...'

Mahallede yaşayan Özgür Berber olayı şöyle anlattı: "Beren Su oğlumu arayıp asansörde mahsur kaldıklarını haber vermiş. Oğlum da bana söyledi. Ben de 'bizim bina olmadığı için biz bir şey yapamayız ama o binanın yöneticisini ya da bir sakinini bulalım yardımcı olsunlar' dedim. Onlar da itfaiyeyi çağırmışlar. Çocuklar 6'ncı katta kalmışlar. İtfaiye kapıyı 5'inci kattan açmış, 2 kişiler zaten asansörde. Oğlan çocuğunu kurtarıyorlar, kız çocuğunu da kurtarırken artık ellerinden mi kayıyor tutamıyorlar mı ne oluyorsa o esnada aşağıya asansör boşluğuna çocuk düşüyor. Burada binaların çoğunda sorun var zaten. Ama her bina kendi bakımlarını yaptırıyorlar. Ama bu neden olmuş hiç bilgim yok."

(HABER MERKEZİ)