Aşırı hız yapan otomobil sürücüsü 3 işçiyi öldürdü

Manisa'da yol kenarında peyzaj çalışması yaparken hızla gelen bir otomobilin çarptığı 3 belediye işçisi öldü. Biri seyir halinde, diğeri ise park halindeki iki otomobile çarparak durabilen otomobilin sürücüsü ise ağır yaralandı.

Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Turgutlu'dan Manisa yönüne giden Nilay Enginer (36), kullandığı 33 KDK 51 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, refüjün kenarında peyzaj çalışması yapan belediye işçilerine çarptı. Belediye işçilerinden Müştak Uğurhan (30) ve Mehmet Güner (45) olay yerinde, İsmail Ulutaş (36) ise kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

İşçilere çarptıktan sonra hıxını kaybetmeyen ve önce önünde seyir halinde bulunan 45 AT 985 plakalı otomobile çarpıp, kaldırımı aşarak bir sitenin önünde park halindeki 31 LT 577 plakalı başka bir otomobile çarparak durabilen otomobilin sürücüsü Nilay Enginer ise ağır yaralandı ve Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınd ı. Diğer araç sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, olay yerinde kazayı gören diğer belediye işçilerinden bilgi aldı. Kaza nedeniyle yarım saat kapalı kalan yolda gerekli önlemler alındıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Görgü tanıkları otomobil sürücüsünün aşırı hızlı olduğunu belirtirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (MANİSA-DHA)