'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' sunucusundan 'Faşist hoca' sözü için açıklama

"Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" programında Prof. Dr. Nurhan Karadağ hakkında söylenen sözler tepki çekince programın sunucusu Zeynep Ocak açıklamada bulundu: Gönderme yapmak istedim.

Abone ol

DUVAR - Youtube'da Kutsal Motor adlı kanalda yayınlanan "Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" isimli programda Prof. Dr. Nurhan Karadağ hakkında söylenen sözler tepki çekince sunucu Zeynep Ocak bir açıklama yaptı. 

Programa konuk olan Barış Falay, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde okuduğunu anlatırken sunucu Ocak, Prof. Dr. Nurhan Karadağ için "gerçek bir faşist" ve "Nurhan hoca, evlerden ırak" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine Barış Falay da, "artık ırak" diyerek Karadağ'ın vefat ettiğini belirtti ve rahmet diledi.

Yayına Nurhan Karadağ'ın oyuncu oğlu Umut Karadağ'dan ve DTCF Tiyatro Bölümü Mezunları Derneği'nden tepki geldi.

DTCF Tiyatro Bölümü Mezunları Derneği ve Nurhan Karadağ'ın ailesi tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Tepkilerin ardından sunucu Zeynep Ocak da, "Barış Falay’a gelen tepkilerden üzüntü içindeyim. Ne programda ne de yaptığım herhangi bir açıklamada dile getirdiğim herhangi bir ifade kendisini bağlamamaktadır" diyerek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.