Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli: O sahnede 15 dakika kendime gelemedim

Aras Bulut İynemli, Atatürk filminde kendisini en çok etkileyen sahneyi, "Atatürk’ün 1934’te Anzak annelerine yazdığı mektup var. O sahneyi çekmeden önce 15 dakika kendime gelemedim" diyerek anlattı.

DUVAR - Oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı "Atatürk 1881-1919" filminin galası Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de gerçekleştirildi. Gala gösterimine Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Esra Bilgiç, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, yapımcılığı üstlenen Saner Ayar, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu canlandıran Emre Mete Sönmez, Stiliyan Kovaçev’i canlandıran Darko Perić katıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?