Avatar 2’nin resmi adı açıklandı: The Way of Water

"Avatar 2"nin tam adının "Avatar: The Way of Water" olduğu duyuruldu. Filmin ilk fragmanı 6 Mayıs'ta sinemalarda gösterilecek.

Abone ol

DUVAR - Disney Studios, 2009 yılında vizyona giren "Avatar"ın devam filmlerinden ilkinin resmi adını açıkladı. "Avatar: The Way of Water" isimli film, 16 Aralık 2022'de vizyona girecek.

"Avatar: The Way of Water"ın oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Pounder, Matt Gerald gibi ilk filmde de yer alan oyuncular ve Kate Winslet, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh gibi seriye yeni katılan isimler bulunuyor. Yapımcı Jon Landau, planlanan dört devam filminin her birinin bağımsız bir hikâye olacağını ve her filmin kendi içinde bir bütün olarak sona ereceğini belirtti. Tüm filmlerdeki yolculuk birbiriyle bağlantılı olacak.

İLK FRAGMAN 6 MAYIS'TA 

Filmin ilk fragmanının 6 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmiyle birlikte sinemalarda gösterime gireceği duyuruldu. Ertesi hafta ise fragman internette paylaşılacak.