Avcılar'da çalınan cipin sahibi: Suçlu duruma düşmekten korkuyoruz

Avcılar'da park edildiği otoparktan çalınan bir cip 3 farklı ilçede hırsızlık yapılırken kullanıldı. Araç sahibi, "Biz suçlu duruma düşmekten korkuyoruz" dedi.

Abone ol

DUVAR - Avcılar'da, otoparktaki cipi çalan şüpheliler, Beylikdüzü, Bahçelievler ve Esenyurt'ta hırsızlık yaptı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, şüphelilerin otomobili çalarak otoparktan ayrıldıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İLÇE İLÇE DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPTILAR

Şüpheliler çaldıkları ciple başka ilçelerdeki otomobillerden de hırsızlık yaptı. Bahçelievler'de 21 Ağustos Pazartesi günü bir otoparka gelen şüpheliler, burada 2 aracın hayalet göstergesini çaldı. Dün gece saatlerindeyse şüpheliler plakasını değiştirdikleri ciple Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir otomobilin camını kırıp 1200 dolar ve hayalet gösterge çaldı. Araç son olarak Esenyurt'ta da benzer bir hırsızlık suçuna karıştı.

'SUÇLU DURUMA DÜŞMEKTEN KORKUYORUZ'

Aracın sahibi, "Cip, 3 gün önce otoparktan çalındı. Bu araçla da İstanbul'un çeşitli yerlerinde hırsızlıklar yapılıyor. Cipimiz kullanılarak Bahçelievler, Esenyurt, Güngören'de başka araçları çalıyorlar. Araçların ekranlarını çalıyorlar. Bununla alakalı biz yardım bekliyoruz. Biz suçlu duruma düşmekten korkuyoruz. Aracımız kıymetli ve değerli bir araç. Beylikdüzü'nden de gelen videolar var. Bizim arabamızla gidiyorlar. Yanına yanaşıp, alıp kaçıyorlar. Ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Kendi imkanlarımızla baksak da çok bir şey elde edemiyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)