İstanbul'da yol verme tartışması silahlı çatışmaya dönüştü: 6 yaralı

İstanbul Avcılar'da, trafikte yol verme tartışması nedeniyle çıkan silahlı çatışmada 6 kişi yaralandı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Avcılar ilçesinde 2 sürücünün yol verme kavgası, taraflarının yakınlarının da olaya dahil olmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 6 kişi yaralandı, 1 iş yeri ile 1 araca da kurşun isabet etti. 

DHA'nın haberine göre, olay saat 12.30 sıralarında Yeşilkent Mahallesi, Balık Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halinde olan hafif ticari aracın sürücüsüyle kamyonet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma tarafların yakınlarının da dahil olmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü.

Çatışmada Y.M., Y.M., U.K., Y.C.S., M.H.Y., S.Y. ve S.Y. yaralandı. Bir iş yeri ile bir minibüse de mermi isabet etti. Silah seslerini duyan mahalleli durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İki grup arasındaki silahlı çatışma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kamyonet ve hafif ticari aracın sürücüsünün tartıştıkları, ardından kavga ettikleri ve çevredekilerin kavgaya müdahale etmeye çalıştığı anlar görülüyor.

İki grup arasındaki silahlı çatışma sırasında çevredeki insanlar da kaçıyor. Diğer yandan kavgaya karışan taraflardan birinin elinde silahla ateş edip kaçtığı anlar da güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıyor.

Kavganın yaşandığı sokakta esnaflık yapan Mahsun Yılmaz, "Kamyonet arkadaydı önde de bir otomobil vardı. Biri frene bastı diğeri de kornaya bastı. Öndeki 'Patladın mı' dedi, diğeri de 'Önün boş git' sözleriyle karşılık verdi. Daha sonra otomobildeki adam yumruk attı. Arkadaki 2 kişi geldi kamyonetteki adama saldırdı, biz esnaf olarak gittik onları ayırdık. Bir baktık yukarıda levyelerle, demirlerle bir grup insan üzerimize geliyor. Ben hemen elimi kaldırdım, pes ettim, 'Burada esnafım, sakın bize dokunmayın' dedim. Kenara çekildim. Ondan sonra birbirlerine vurdular. 3 kişi olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olayı asıl yapanlar kaçtılar, sonradan gelenler de birbirlerini vurdular" dedi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)