Avengers Infinity War'dan rekor!

Marvel Sinematik Evreni'nin 19. filmi 'Avengers: Infinity War' bu haftasonu vizyona girdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde 250 milyon dolarla açılışını gerçekleştiren film, böylelikle ABD'de tüm zamanların açılış rekorunun da yeni sahibi oldu. Film Türkiye'de de 244 bin 363 seyirci çekti. Hasılat rekoru kırması beklenen film henüz Çin'de gösterime girmedi. Dolayısıyla filmin Çin hasılatı devreye girmemişken elde ettiği bu rekor düzeydeki global açılış, Marvel'de 'memnuniyetle' karşılandı.

DUVAR - Marvel Sinematik Evreni'nin 19. filmi 'Avengers: Infinity War' bu haftasonu vizyona girdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde 250 milyon dolarla açılışını gerçekleştiren film, böylelikle ABD'de tüm zamanların açılış rekorunun da yeni sahibi oldu. Film Türkiye'de de 244 bin 363 seyirci çekti. Hasılat rekoru kırması beklenen film henüz Çin'de gösterime girmedi. Dolayısıyla filmin Çin hasılatı devreye girmemişken elde ettiği bu rekor düzeydeki global açılış, Marvel'de 'memnuniyetle' karşılandı.

Haberin Devamı
Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Motosiklet sayısının en fazla olduğu 4 il Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı