Avengers karakterleri, çizgi romanda nasıl görünüyor?

Gişe rekorları kıran Avengers: Infinity War, çizgi roman olarak yayınlanmasından 26 yıl sonra beyaz perdeye uyarlandı. Karakterler de bu zaman aşımı sonrası teknoloji, moda ve toplumsal yaşamın değişmesine farklı olarak, çizgi romanda olduklarından daha farklı görünüyor. Peki, Avengers karakterleri, çizgi romanlara sadık kalınsaydı nasıl görünürdü?

DUVAR - Gişe rekorları kıran Avengers: Infinity War, çizgi roman olarak yayınlanmasından 26 yıl sonra beyaz perdeye uyarlandı. Karakterler de bu zaman aşımı sonrası teknoloji, moda ve toplumsal yaşamın değişmesine farklı olarak, çizgi romanda olduklarından daha farklı görünüyor. Peki, Avengers karakterleri, çizgi romanlara sadık kalınsaydı nasıl görünürdü?

Haberin Devamı
Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Uygulama başladı: 2 milyon TL'ye kadar ucuz faizli kredi Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve