Avrupa liglerinde haftanın panoraması

Avrupa'nın en büyük 5 futbol liginde şampiyonluk mücadeleleri hafta sonu oynanan maçlarla sürdü. İngiltere'de Manchester City, İspanya'da Atletico Madrid, İtalya'da Milan, Almanya'da Bayern Münih, Fransa'da ise Lille, puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

CITY DOLU DİZGİN

DUVAR - Premier Lig'de lider Manchester City, İlkay Gündoğan'ın 2 gol attığı maçta son şampiyon Liverpool'u deplasmanda 4-1 yendi. Liverpool'da kaleci Alisson'un büyük hatalar yaptığı maçta kazanan City galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Son haftalarda inişli çıkışlı performansıyla liderliği kaptıran Manchester United, iki kez öne geçtiği mücadelede yediği son dakika golü sebebiyle Everton ile 3-3 berabere kaldı. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?