Avrupa Şampiyonası'nda İzmir yok

UEFA, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2032) Türkiye ve İtalya ortaklığında düzenleneceğini resmen açıklarken, İzmir aday iller arasında yer almadı.

DUVAR - Dünya çapında olimpiyatlar ve FIFA Dünya Kupası'ndan sonra en büyük üçüncü spor organizasyonu olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na Türkiye ilk kez ev sahipliği yapma hakkı kazanırken, İzmir aday şehirler arasında yer almadı.

Daha önce o dönem İzmirli Mahmut Özgener başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun 2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı sürecinde Karşıyaka Örnekköy'e yapılması planlanan 40 bin kişilik stadyumla aday şehirler arasında yer alan Türkiye'nin üçüncü büyük kenti İzmir, şampiyona 1 oy farkla Fransa'ya kaptırılınca hem tarihi fırsattan hem de yapılacak stattan oldu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?