Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç başrolde: 'Gölgede 39 Derece' filminin çekimleri başladı

Prime Video, başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın paylaştığı yeni yerli yapım film “Gölgede 39 Derece” için çekimlere başladığını duyurdu.

Abone ol

DUVAR - Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı "Gölgede 39 Derece" filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Uygar Şirin'in kaleme aldığı film, birbirinden farklı iki karaktere sahip Kumru ve Fatih’in hayatlarının hiç beklemedikleri şekilde değişimini takip ediyor.

Yapımcılığını Bir Film'in üstlendiği Gölgede 39 Derece filminin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin oturuyor. Ayça Ayşin Turan'ın hırslı avukat Kumru'ya, Furkan Andıç'ın boşanma davasıyla uğraşan, sakin karakterli Fatih'e hayat verdiği film 2024 yılı içerisinde Prime Video'da yer alacak.

Filmin konusu şöyle:

Kumru sonradan taşındığı İstanbul’un koşuşturmacası ve kargaşasında kendini geliştiren hırslı ve başarılı bir genç avukattır. Dakiklik, Kumru’nun göbek adıdır. Fatih ise tıpkı kendi gibi sakin bir karaktere sahip olan İzmir’de doğup büyümüştür. Olayların gelişmesiyle Kumru kendini tekrar İzmir’de bulur, kariyerini ya yükseğe taşıyacak ya da yerle bir edecek yüksek profilli bir boşanma davasıyla uğraşmaktadır ve yolları Fatih ile kesişir. Boşanma davası çekişmeli bir hal alınca zıt karakterlere sahip ikilinin, aldatan eşe karşı delil toplamak, davayı sonuçlandırmak, Kumru’nun ilginç bir karaktere sahip annesini ziyaret etmek, Fatih’in müzisyen arkadaşlarını konsere yetiştirmek ve gün bitmeden bir düğüne katılmak için sadece sekiz saatleri vardır. İzmir sokaklarında oradan oraya koşuştururan çiftin planları ve hayatları hiç beklemedikleri şekilde değişecektir.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)