Aydın'da iki gündür kayıp olan çocuk ölü bulundu

Didim'de kaybolan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın cenazesine bir arazide rastlanıldı. Tayhan, 25 Temmuz'dan beri aranıyordu.

Abone ol

DUVAR - Aydın'da kaybolan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan ölü bulundu. Didim ilçesinde iki gün önce alışveriş yapmak için evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Tayhan'ın cenazesi yol kenarındaki bir arazide fark edildi.

Yağmur Tayhan

Tayhan ailesinin durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesinin ardından arama çalışmaları başlatılmıştı. Bu sabah Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye görevini sürdüren ekipler, yol kenarındaki bir arazide ceset buldu. 16 yaşındaki çocuğun cesedinde kesik izlerine rastlandı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tayhan'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Tayhan'ın kaybolduğu gün, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çocuğun yalnız olarak yolda yürüdüğü ve elinde bir poşet olduğu görülüyordu.


KATİL ZANLISI PARKTA YAKALANDI

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince olayla ilgili özel ekip görevlendirildi.

Yağmur Tayhan'ın babasının lokmacı dükkanın bitişiğindeki 3 katlı apartmanda oturanların ifadesine başvurmak için giden polis ekibi, binanın girişinde kan izleri olduğunu fark etti.

Yapılan araştırmanın ardından binanın son katındaki daireye savcılık kararıyla giren polis ekibi, banyodaki çamaşır makinesi içinde kanlı çarşaf buldu.

Ev sahibi N.C'nin (53), Yeni Mahalle'deki bir parkta olduğu tespit edildi. Operasyonla gözaltına alınan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Zanlının, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öne sürüldü. (AA)