Ayşe Ateş: Kumpas tiyatrosu sergileniyor

Ankara'da öldürülen eşinin davasının ilk duruşmasına katılan Ayşe Ateş, duruşmaya verilen arada sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

Abone ol

DUVAR - Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bugün Ankara'da görülen davaya katıldı.

Duruşmaya ara verilmesinin ardından sosyal medya hesabı X'ten açıklama yayınlayan Ateş şu ifadeleri kullandı:

CİNAYETİN KÖKLERİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DAHA DERİNDE: Günlerdir MHP MYK üyeleri, Ülkü Ocakları yöneticileri, kiralık kalemler ve trol hesaplar tarafından ortaya sürülen ve dosyadaki delillerle uyuşmayan iddialar ve bugün de duruşma salonunda tutuklular tarafından bu iddialarla bire bir örtüşen ifadelerle topyekûn sergilenen kumpas tiyatrosu… Anlaşılan o ki bu siyasi cinayetin kökleri düşündüğümüzden daha derinde.

17 KİŞİ HAKKINDA YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMA BİR AN ÖNCE DERİNLEŞTİRİLMELİ: Berrak suyu bulandırmak, zaman kazanmak, mağduriyet devşirmek istediklerini biliyorduk. Ama ne gizlemeye çalıştıklarını, kimi, kimleri korumak için çabaladıklarını henüz tam olarak bilmiyoruz. Bu yüzden yargının önüne set çekilmemesi, 17 kişi hakkında yürütülen soruşturmanın bir an önce derinleştirilip tamamlanması ve bu siyasi cinayetin kime, nereye kadar uzanıyorsa uzanması tek temennimizdir.

ADALETSİZ GEÇİRECEK BİR GÜNE DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK: Sincan’dayız. Adil bir yargılama neticesinde bütün gerçekleri öğreneceğimize inanıyor, adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Adaletsiz geçirecek bir güne daha tahammülümüz olmadığını da tekraren ifade ediyoruz.

(HABER MERKEZİ)