Ayşe Ateş: Sinan gazetecileri dövdürdü, hepsinden özür diliyorum

Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in Ülkü Ocakları günlerini anlattı: Evet Sinan gazetecileri dövdürdü. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum.

Abone ol

DUVAR - Ankara'da suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin o dönem dödürdüğü gazetecilerden özür diledi. 

KRT canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı.  

Sinan Ateş'in Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde gazetecileri dövdürdüğünü bu nedenle kavga ettiklerini söyleyen Ayşe Ateş, şöyle konuştu: "Sinan'a 'Senin iki tane çocuğun var, sen ne yapıyorsun? Bu çok çirkin, sana yakışmıyor, benim aklık almıyor' dedim. O da yapmak zorundayım, Genel Merkezden talimat geliyor. Yapmazsam ceza keserler" dedi. Bu olaylardan sonra tartıştık ve günlerce konuşmadık. Kısa süre sonra Sinan da görevden alındı. Belli de istedikleri şeyleri Sinan yapmadı ve o yüzden mi görevden alındı diye düşünüyorum."

'ONUN ADINA ÖZÜR DİLİYORUM'

Sinan Ateş'in dövdürdüğü gazetecilerden bazılarının suikastın ardından kendisine destek olduğunu söyleyen Ayşe Ateş şöyle devam etti: "O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun adına özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. O ahirete gitti. Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu. Bizim dürüst ve namuslu gazetecilere ihtiyacımız var. Benim sesim oldular. Benim söyleyemediklerimi onlar söylediler. Bu olaylar keşke olmasaydı."

(HABER MERKEZİ)