Ayşecan Tatari'den sosyal medya yorumlarına tepki: Hiç normal değil

Oyuncu Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından yapılan yorumlara tepki gösterdi. Tatari, "Bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta bir hastalık gibi” ifadelerini kullandı.

Abone ol

DUVAR - 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Duygu' karakterine hayat veren oyuncu Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflara yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Tatari, Instagram’da fotoğraflarına gelen “Yaşlanmışsın” ve “Ne olmuş sana?” gibi yorumlara ilişkin, “Lütfen açın bir yorumları okuyun. Normal değil bu. Bana güzelsin falan gibi mesajlar atmanıza da gerek yok. Size yemin ederim ben aynaya baktığımda gördüğümle de hayatın içinde kendimi nasıl hissettiğimle de çok mutluyum. Bu yorumlar benim hayatımda hiçbir fark yaratmıyor. Ama bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta bir hastalık gibi” dedi.

Tatari açıklamasının devamında, "Konu asla benim güzel olup olmamam falan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara bu konuda öz güveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum" ifadelerini kullandı.